Forår ved kysten.

 

Min far og jeg kørte ved kysten den 6. april. Vi startede fiskeriet kl. ca. 14:15. Vi havde næsten opgivet da jeg sagde at jeg ville fiske det sidste stykke hen til skoven.

150 meter før skoven flexede min klinge. Jeg troede først det var bunden og begyndte at trække for at få mit blink frit, jeg kunne mærke at den gav sig og begyndte at spole ind. Så opdagede jeg at det var en fin lille grønlænder, den nettede jeg og satte den i fangstringen.

Næste kast var der to følgere og næste kast igen var der fast fisk. Den huggede relativt tæt på og den sprang fri af vandet 4-5 gange før jeg tog den med hånden og målte den til 37 cm., den fik hurtigt friheden igen. Ca. 10 kast senere var der igen fast fisk og min far råbte "Nej, det er kr... løgn". Det var det heldigvis ikke og efter en kort figth, nettede han en rigtig pæn havørred. Den kom i fangstringen sammen med den første og vi fiskede videre.

Vi mærkede dog ikke mere. Den første blev målt og vejet til 43 cm. og 760 g. Den tredje blev målt og vejet til 57 cm. og 1,7 kg. Alle tre fisk blev fanget på Møre Silda 15 g. med en Owner S-61 som krog.

 

Michael Hansen

Guldborgsund Lystfiskerforening 2015

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now